Video

Nå som alle har et videokamera på mobilen, er produksjonskvaliteten enda viktigere enn før. Hver dag eksponeres vi for et mangfold av videoer, men det er kun noen få vi husker i ettertid. Video skal skape engasjement, samt bygge en relasjon til seeren som tekst og bilde ikke klarer. Innholdet blir stadig kortere og budskapet må komme raskere frem. Det er derfor viktig å forstå hvem som er mottaker, og hva du vil formidle.

Videoproduksjon for deg

Pupill har tilgang på videoutstyr som er egnet for både større og mindre produksjoner. Alle våre innspillinger følger et manus og er gjennomgått med kunden før vi starter produksjonen. Vi har også lisenser til musikk, lydeffekter og stocks som kan forsterke ditt budskap ytterligere.

Hvorfor velge video?

Stadig flere bedrifter velger å satse på video i sin synliggjøring. Video skaper et større engasjement enn bare tekst og bilde. Bruk av video kan derfor lettere føre til en ønsket handling.

Pupill Leverer kvalitet

Pupill har produsert video for noen av landets største bedrifter, og de velger å ta kontakt med oss igjen og igjen. Vi strekker oss lang for at kunden skal bli fornøyd, og sånn skal det selvfølgelig være.

Trenger du hjelp med ditt neste prosjekt?

Vi tilpasser oss din produksjon og er fleksibel i forhold til hvilke ressurser du ønsker for dine prosjekter.
Kontakt oss