Om oss

Pupill produserer film, foto, animasjon og tekst, med fokus på kvalitet. Vi er gode på hele produksjonsprosessen, fra idéutvikling, opptak og etterarbeid. Vi liker fornøyde kunder og hjelper gjerne til med å finne de gode historiene. I tillegg kan vi gjøre streaming for deg, eller du kan leie utstyr fra oss til å gjøre jobben selv.

Allsidig produksjonsselskap

Pupill er et produksjonsselskap som leverer tjenester innen video, foto, animasjon, tekst og streaming. Vi har masse kompetanse innen disse fagfeltene og hjelper gjerne til med å løse dine kommunikasjonsbehov. Vi tilpasser oss din produksjon og er fleksibel i forhold til hvilke ressurser du ønsker for dine prosjekter.

Lang erfaring

Visste du at vi lærer bedre igjennom å se video fremfor å lese tekst? I tillegg er bruk av video den formen som engasjerer mest og har størst påvirkningskraft. Pupill skaper ideer og manus, basert på den gode dialogen og informasjonen vi har med dere. Med over 20 års erfaring vet vi hvordan man utformer spennende produksjoner sammen med kunden.

team tilpasset deg

Hos Pupill får du en fast produsent mens resten av teamet skreddersys etter ditt behov, fordi det alltid gir det beste resultatet for deg som kunde. Visuell kommunikasjon er et såpass bredt fagfelt at det samme teamet ikke kan beherske alle sjangre. Derfor tilpasser vi teamet først når konseptet er landet.

Menneskene

Anders Dahl

Produsent

Atle Egil Knoff Glomstad

Tekstforfatter

Hilde Bjørnstad

Klipper

Jonas Østhassel

Videofotograf

Nana Buraas

Fotograf

Simen Sveberg Andressen

Lydtekniker

Stian Thorvaldsen

Videofotograf

Samarbeidspartnere

Trenger du hjelp med ditt neste prosjekt?

Vi tilpasser oss din produksjon og er fleksibel i forhold til hvilke ressurser du ønsker for dine prosjekter.
Kontakt oss