360° video

For å lage en video med 360° brukes spesielle kameraer, som fanger utsnittene og vinklene annerledes enn et vanlig videokamera. Pupill har kjøpt inn et slik kamera, som vi gjerne bruker på din produksjon hvis det er hensiktsmessig. Fordelen med 360° video er at du kan bevege deg rundt i bildet, som gir en unik nærhet og tilstedeværelse.

Vi kjøpte Ricoh Theta Z1

Med en stor CMOS-sensor av typen 1", 4K-video og 23 megapiksler stillbilder, er Theta Z1 fra Ricoh et flaggskip innen 360° video og foto. Kameraet er så lite at det får plass i en vanlig lomme. Kameraet er robust utformet med sin magnesiumlegering som tåler tung bruk.

Avansert kamera

Theta Z1 har en forbedret linse som minimerer flare og kromatisk aberrasjon. Z1 har også en justerbar blenderåpning som kan stilles inn i tre posisjoner; f / 2.1, f / 3.5 og f / 5.6. Det betyr at kameraet kan begrense lysinngangen i sterkt lys, samt øke lysinngangen med stor blenderåpning ved dårligere lysforhold. ISO-følsomheten til kameraet går opp til 6400, noe som gjør at kameraet kan brukes i sterkt sollys midt på dagen og i dårlig lys langt utover kvelden. I belysningssituasjoner med høy kontrast aktiveres en HDR-modus som øker det dynamiske området ved å lyse opp skygger og tone ned høylys. Med den innebygde RAW-støtten for Adobe DNG utvides mulighetene i etterbehandlingen ytterligere.

Både video og lyd i 360°

Med høyoppløselig 360° video i 4K ved 30 fps og kraftig bildestabilisering i tre akser, kan Z1 kompensere for enhver kamerarystelse og gi deg en video med høy detaljrikdom. Z1 har innebygde programmoduser for blenderprioritet, lukkerprioritet og en manuell modus, slik at du kan lage det bildet du ønsker. Med en fire-kanals mikrofon som kan ta opp lyd i 360° får du en veldig realistisk følelse på videoen din.

Trenger du hjelp med ditt neste prosjekt?

Vi tilpasser oss din produksjon og er fleksibel i forhold til hvilke ressurser du ønsker for dine prosjekter.
Kontakt oss