Utleie

Ønsker du å streame selv, men mangler utstyr. Nå kan du leie et streamingkit fra Pupill, og gjøre jobben selv. I denne pakken setter vi opp utstyret for deg, gir deg nødvendig opplæring i videokameraene og Zoom H5 Handy Recorder, samt at vi kommer og pakker ned utstyret når du er ferdig. Her får du mye for pengene, og vi tviler på at noen andre gir deg et billigere og bedre tilbud på leie av streamingutstyr akkurat nå.

Trenger du å leie utstyr?

I tillegg til å leie ut et helt streamingkit, så leier vi også ut enkeltvis kameraer, linser, mikrofoner, mygger, lys, stativer m.m. Så her skal det være muligheter for alle sitt behov. Når man leier fra Pupill skriver man under på en kontrakt som dokumenterer alt utstyr som inngår i avtalen. Dette er viktig for oss i forhold til å ha oversikt, men også viktig for deg slik at det er helt klart for deg hva du leier og hvor lenge du leier det fra oss.

Vårt utstyr til utleie

I utgangspunktet kan vi leie ut alt utstyret vi har i stallen vår, med mindre vi trenger det selv til egen produksjon. Siden vi har 8 videokameraer vil vi neppe ha alle i produksjon samtidig. Vi har 3 stk Sony FS7, Sony FS5, Sony FDR-AX700, Sony FDR-AX53, 2 stk Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K. Alle kameraene kan filme opp til 4K eller bedre kvalitet. Vi har flere objektiver å velge mellom, samt et godt utvalg av annet kamera-, lys- og lydutstyr.

Vi har selvfølgelig forsikring

Pupill har egen forsikring for utleie av utstyr, som gjør at skulle det skje noe med utstyret mens du leier det fra oss, så vil det være en betydelig kostnadsreduksjon for deg når utstyret skal repareres eller erstattes.

Trenger du hjelp med ditt neste prosjekt?

Vi tilpasser oss din produksjon og er fleksibel i forhold til hvilke ressurser du ønsker for dine prosjekter.
Kontakt oss