Drone

For å produsere engasjerende videoer er det viktig med dynamikk. Drone kan være et verktøy for å fange en annen vinkel og ikke minst skape godfølelsen i videoen din. I tillegg til flyvende droner har Pupill en undervannsdrone som kan filme ned til 100 meter under havoverflaten. Så enten du trenger bilder fra luften eller fra dypet, så kan Pupill levere slike videoer med god kvalitet.


Ønsker du dronevideo?

Alle som vil fly en drone som har kamera eller veier 250 gram eller mer må nå registrerer seg på flydrone.no. Der finner du også nettkurs og eksamen for A1/A3. Pass på at du har dette på plass, samt forsikringer i orden før du begynner å fly. Mangler du dette så hjelper Pupill deg gjerne med video/foto fra luften.

Våre droner

Pupill er dronespesialist med et bredt utvalg av utstyr for å fange unike vinkler. I luften bruker vi droner av merket DJI, som filmer i 4K med 60fps. Dette yter mer en nok til de fleste oppdrag. Under vann benytter vi merket Chasing som gjør det enkelt å utforske under overflaten, enten fra en båt eller fra fastlandet. Den medfølgende kabelen gir oss en rekkevidde på 100 meter. Chasing filmer i 4K.

VI har Dyktige dronepiloter

Pupill har bestått eksamen og besitter den kompetansen som trengs for fly drone etter de nye EU-reglene som kom 1. januar 2021.

Trenger du hjelp med ditt neste prosjekt?

Vi tilpasser oss din produksjon og er fleksibel i forhold til hvilke ressurser du ønsker for dine prosjekter.
Kontakt oss